Cookie Manager

Koristno o masažah

Blagodejni vplivi masaže

Poznamo mnoge blagodejne vplive masaže na telo. Med najbolj poznanimi pa sta vpliv na maščobna tkiva ter kardio-vaskularni in limfni sistem.

Več


Katere vrste masaž poznamo?

Obstaja skoraj 100 različnih masažnih tehnik, ki se uporabljajo za različne dele telesa. Vsaka tehnika/ masaža je edinstvena za dosego določenega cilja/ rezultata. Kljub obilici vrst pa se načeloma najpogosteje uporablja le nekaj vrst masaž.

Več


Masaža globokega tkiva

Masaža globokega tkiva je namenjena za lajšanje hudih napetosti v mišicah in vezivnega tkiva ali fascia . Ta vrsta masaže se osredotoča na mišice, ki se nahajajo pod površino zgornje plasti mišic. Masaža globokega tkiva je pogosto priporočljiva za osebe, ki doživljajo konstantne bolečine, so vključeni v težke fizične aktivnosti (kot na primer športniki) in bolniki, ki so utrpeli telesne poškodbe. Nič nenavadnega ni, da se po tovrstni masaži, pojavijo bolečine v mišicah, ki trajajo dan ali dva.

Več


Športna masaža

Kaj je Športna masaža?

Športna masaža je posebna oblika masaže, ki se običajno uporablja pred, med in po športnih dogodkih ali obremenitvah in treningih. Gre za specializirano tehniko masaže, katere namen je pripraviti športnika za maksimalno učinkovitost. S to tehniko dosežemo, da se zmanjša utrujenosti, lajšanje oteklin in zmanjšanje napetosti v mišicah, pospeševanje fleksibilnosti in preprečevanje poškodb. Primerna je tudi za rekreativne športnike.

Več


Refleksoterapija

Refleksoterapija ni le masaža, temveč celosten pristop k človeku. Terapevt se s pogovorom najprej poglobi in poizkusi razumeti težave, z masažo pa se nato dotakne področja energije. 

Več


Klasična Masaža

Masaža sega že v antične čase. Že leta 2698 pred našim štetjem je masaža omenjena v knjigi. Opisana je kot način vadbe in nudi vpogled v poznavanje masaže že v zgodnji dobi. To vrsto masaže danes najpogosteje poznamo kot klasično masažo.

Več


Masažne tehnike in cenik

Opravljamo več vrst masaž, od sprostitvenih, klasičnih masažnih tehnik, reflekso terapije ter športne masaže, ponudbo poglejte v ceniku. Odločite se lahko za paket masaž ali darili bon in prihranite.

 

Masažni salon - lokacija

Sodobno opremljen in sproščujoč masažni salon, na Hacquetovi 7 (Župančičeva Jama) v Ljubljani, ki vas že ob prihodu v salon navda s sproščenim ter toplim občutkom in bo le v pomoč pri vaši popolni sprostitvi duha. Kako do nas?

 


Rezervacije

Sprejem strank le po predhodni rezervaciji. Poglejte si možnosti naročil in rezervacije.

Rezervacije možne tudi po telefonu:
041 970 742.

promo Za posebne priložnosti ali darila so na voljo darilni boni in paketi masaž.